Írja be a kódot » MAARS » Kerékpár lámpák » Multifunkciós bicikli lámpa MS 302

Multifunkciós bicikli lámpa MS 302

Újdonságok

Multifunkciós bicikli lámpa MS 302

Další fotografie (2)

Sdílej   Share on FBShare on TwitterShare on G+Share on Pinterest
Kód:
P786
Raktáron:
küldésre készen
4987.47 HUF
ÁFÁ-val
ks
vásárlási ár
5299.18 HUF
megspórol:
6%

MS 302 - könnyű, kisebb méretű bicikli lámpa 100 lm fényerősséggel, több színben kapható. Minőséges kerékpár biztonsági első lámpa. 

Biztonságosan oda-vissza - LED bicikli lámpa, amely elsősorban a méret, súly és teljesítmény szempontjából kiemelkedik a többi közül.

Fokozott láthatóságot nyújt - Választhat két különböző intenzitású üzemmód közül. Az energiatakarékosság és ugyanakkor a nagy fényesség érdekében a legkisebb fényerőt javasoljuk.

Nagy kapacitású akkumulátor - A lámpát egy hosszú élettartamú, 500 mAh Li-ion újratölthető elem táplálja. Az akkumulátor merülése a kiválasztott módtól függ, aktív állapotában akár 4 órán keresztül világít. Az akkumulátor könnyen tölthető a mellékelt mikro-USB csatlakozóval.

Könnyű kezelhetőség- Az állítható konzol biztosítja az egyszerű telepítést szerszámok használata nélkül. A lámpát bármikor könnyen lekapcsolhatja a kerékpár kormányáról és kézi lámpaként használhatja.

Paraméterek:

Fényáram: 100lm
Fényforrás:
XPE LED
Akku:
500mAh Li-ion
Módok: 100%-50%-30%-Flash-OFF
Méret:
60x36x34 mm
Súly:
36g

Termék figyelése
A tényleges ár 4987.47 HUF
HUF
További információ - ha szeretne további információkat kapni,adja meg az elérhetőségét, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.