Rólunk

Baterie Centrum, K.f.t 1996 -ban alakult Ostrava-i székhellyel összpontosítva az elemek forgalmazására. 1999- töl saját márkás termékek gyártását kezdte a Kína-i hitelesített partner vállalatoknál, szigorú technikai ellenörzés alatt a Ningbo városi irodájában és az Ostravai logisztikai központjában, amely biztosítja a megrendelöknek a szállítást a lehetö legrövidebb idöben. A dinamikus fejlödésnek köszönhetöen amely a jó minöségre és kedvezö árakra van alapozva és a termékek állandóan növekedö kínálatára a széleskörü  megrendelöknek, társaság az elsö helyekre sorul  az elemek és világító testek  gyártói és forgalmazói közé nemcsak Csehországban. Tevékenységének köszönhetöen így a termékek forgalmazása ma már Németországban, Franciaországban, Lengyelországban, Szerbiában, Makedóniában, Magyarországban is sikeres, természetesen Szlovákiát nem kifelejtve amely területén a vállalat második székhelye található.

 

Forgalmazás

Vállalat értékesítési stratégiájában központosítva van a nagy és kiskereskedelem is. Jelentös áruházláncok  között amelyekkel üzleti kapcsolatai vannak megtalálható pl. a Penny Market, COOP, Merkury Market, Kaufland, Baumax, Uni Hobby, stb. . Közös tevékenység a Baterie Centrum K.f.t.-vel a jö üzlet kezessége. BC Bateries, BC LUX és BC Trixline saját márkájú termékeinek amelyek jellegzetessek megbízhatóságukkal, egyszerü kivitelükkel és egyedi designnel, importálásán és értékesítési promocióján kívül  a társaság központosít a baráti társaságok, mint a GP, Phillips, Varta, továbbá a Panasonic, Rayovac, Duracell, Maxell fülhallgatós elemek gyártóvállalai közremüködésére is.

 

Áruválaszték

 

Baterie Centrum K.f.t termékskáláját több mint 700 cikk alkotja, amelyeken többsoros tesztelést és méréseket végeztek akkreditált vizsgálóintézetekben.  A teljes körü fogyasztói elemeken kívül a társaság összpontosít a LED energiatakarékos termékekre is, elsösorban az izzókra, mennyezeti lámpákra, beépített lámpatestekre  a beltérbe és a kültérbe is. Áruválasztékában megtalálhatók az energiatakarékos, halogénes izzók, fénycsövek, szenzorok, profi lámpatestek, homloklámpák, lámpák és kiegészítók, gyermekek részére készülr árucikkekel együtt.

banner
Baterie Centrum, s.r.o.
Říční 974/2
73932 Vratimov
Česká Republika
Üzleti azonosítószám: 25361848
Adószám: CZ25361848
Kérdezzen bármit
phone+420 596 245 841
(Po-Pá 7:30 - 16 hod.)
Kérdés
Čeština
cz
English
en
Hungarian
hu
Slovak
sk