Írja be a kódot » Zahrada » LED napelemes kerti lámpa TR 501

LED napelemes kerti lámpa TR 501

LED napelemes kerti lámpa TR 501

Další fotografie (2)

Sdílej   Share on FBShare on TwitterShare on G+Share on Pinterest
Kód:
P639
:
BATERIE CENTRUM s.r.o.
:
24
Raktáron:
küldésre készen
17264.30 HUF
ÁFÁ-val
ks
vásárlási ár
18343.32 HUF
megspórol:
6%

LED napelemes kerti lámpa. Alkalmas kertek ,  járdák, illetve kocsibehajtók megvilágítására.  A lámpák  rögzíthetőek puha  vagy kemény felületen. A lámpatest a beépített érzékelőnek köszönhetően sötétedésnél elkezd világítani.  

 

Energiaforrás: LED dióda
LED-ek száma: 6 db
Anyaga: Műanyag
Élettartam: 10000 óra
Energiaforrás: tölthető elem

 

FIGYELMEZTETÉS:

1. A lámpatest a beépített érzékelőnek köszönhetően sötétedésnél e kezd világítani.  Ha  nem megfelelő az elhelyezése, a LED fényereje alacsony, illetve a lámpa nem világít.

2.  Az első használat előtt, az akkumulátorok legyenek teljesen feltöltve. A lámpán található kapcsolót helyezze az „OFF“ (KI) módra.
3. A lámpa napelemes részét egy napsütéses, nem beárnyékolt helyre helyezze és min. 36 – 48 órán keresztül hagyja töltődni .

4. Az elemek feltöltése után a kapcsolót helyezze az „ON“ (BE) módra. Sötétedéskor a lámpa automatikusan aktiválódik, napközben töltődik.

5. Amennyiben a lámpa hosszabb használat után nem kapcsol be, ezt az akkumulátorok  kapacitásának csökkenése okozhatja. Nyissa ki óvatosan az elemtartót, tegye be az új elemet helyes polaritással.

6. Az akkumulátort csak azonos típusú, illetve azonos kapacitású akkumulátorral cserélje.

Termék figyelése
A tényleges ár 17264.30 HUF
HUF
További információ - ha szeretne további információkat kapni,adja meg az elérhetőségét, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.