Írja be a kódot » Zahrada » Napelemes LED kerti lámpa TR 500

Napelemes LED kerti lámpa TR 500

Napelemes LED kerti lámpa TR 500

Další fotografie (2)

Sdílej   Share on FBShare on TwitterShare on G+Share on Pinterest
Kód:
P638
:
BATERIE CENTRUM s.r.o.
:
24
Raktáron:
küldésre készen
23978.19 HUF
ÁFÁ-val
ks
vásárlási ár
25476.84 HUF
megspórol:
6%

LED napelemes kerti lámpa. Alkalmas kertek ,  járdák, illetve kocsibehajtók megvilágítására.  A lámpák  rögzíthetőek puha  vagy kemény felületen. A lámpatest a beépített érzékelőnek köszönhetően sötétedésnél elkezd világítani.  

 

Fényforrás: LED dióda
LED-ek száma: 6 db
Anyag: műanyag
Élettartam: 10000 óra
Méret: 166x24x21 cm
Energiaforrás: tölthető elem

 

FIGYELMEZTETÉS:

1. A lámpatest a beépített érzékelőnek köszönhetően sötétedésnél elkezd világítani.  Ha  nem megfelelő az elhelyezése, a LED fényereje alacsony, illetve a lámpa nem világít.

2.  Az első használat előtt, az akkuk legyenek teljesen feltöltve. A lámpán található kapcsolót helyezze az „OFF“ (KI) módra.
3. A lámpa napelemes részét egy napsütéses, nem beárnyékolt helyre helyezze és min. 36 – 48 órán keresztül hagyja töltődni .

4. Az elemek feltöltése után a kapcsolót helyezze az „ON“ (BE) módra. Sötétedéskor a lámpa automatikusan aktiválódik, napközben töltődik.

5. Amennyiben a lámpa hosszabb használat után nem kapcsol be, ezt az akkumulátorok kapacitásának csökkenése okozhatja. Nyissa ki óvatosan az elemtartót (A- részben) , tegye be az új elemet helyes polaritással.

6. Az elemet csak azonos típusú, illetve azonos kapacitású elemmel cserélje.

 

Termék figyelése
A tényleges ár 23978.19 HUF
HUF
További információ - ha szeretne további információkat kapni,adja meg az elérhetőségét, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.